22 דצמבר
fb fb

הפעם המדור מארח את איציק המל - איש גסטרונומיה, אירוח ואוכל
יזם נצחי העומד מאחורי מוסדות אוכל ובילוי מיתולוגיים
שבלעדיהם החיים שלנו היו הרבה יותר עצובים...
הכירו את המוח היצירתי שמאחורי המנות שאתם אוהבים

 

מי אני ? איש שאוהב לארח ברוחב לב...

אילו מסעדות ומקומות בילוי מפורסמים יצרת ? מסעדת השף המפורסמת MESSA שחוגגת כבר בת מצווש, מסעדת קוואטרו, גוסטו, יאסו הסוערת והבייבי החדשה - Clash הממוקמת אחר כבוד בקומת הכניסה המטופחת של מלון העסקיםNYX  התל אביבי.


בתמונה : השף חיים טיבי ממסעדת CLASH החדשה

 

מה מיוחד במיזמים שלך ? שילוב בלתי מתפשר של תפיסת אירוח שכולה חווית לייף סטייל ומסעדנות משובחת שמתבטאת באוכל ובשרות.

 

מה באישיות שלך משך אותך אל ענף האוכל הלא פשוט של מדינת ישראל ? אני מארח בנשמתי, מגיל צעיר מאוד תמיד אירחתי אצלי בבית או במקומות שהקמתי. זה מגיע ממקום של לאהוב אנשים, לחבק אנשים. מקום של שמחה גדולה. לקוחות מרגישים את ההבדל כי אנשים זוכרים את החוויה - מה גרמת להם להרגיש.

החלום שלי תמיד היה לארח - מאז ומעולם!

 

מה אתה חושב על מהפכת האוכל בישראל ? כמי שנוסע לא מעט בעולם, טועם ומתנסה, אני יודע בוודאות כי ישראל למרות גודלה הקטן היא יצרנית טרנדים ושפים-  הרמה העיצובית והגסטרונומית שלנו מהמתקדמות בעולם!

יזמים מכל העולם, מבקשים מאיתנו, אנשי גסטרונומיה מקומיים, להקים עבורם מסעדות בלוקיישנים אופנתיים כמו- לונדון, מיאמי, מוסקבה...למה? כי אנחנו יודעים לעשות שילוב  נכון בין לייף סטייל ואוכל.

 

מה דעתך על נשים וענף הגסטרונומיה ? האם אנחנו מובילות מגמות ? עם ובלי כוונה אני מכוון את המסעדות שאני מקים עבור נשים! כי הנשים הן מעצבות הדעה במשפחה. כך שאם פיצחת הדנ"א של מה נשים רוצות, המקום שלך ישגשג ויצליח. נקודה. מי שמכוון מסעדה לגברים עם כסף ייכשל, כי לצד רוב הגברים ניצבת אישה והיא המחליטה בתחומי הבילוי והמזון. ההסדר הזה מתאים לנו כי לנשים ממילא יש טעם משובח יותר...

 

כאתר יופי נשי, נשמח לקבל ממך טיפים לנשים שרוצות להקים עסק בתחום הארוח ... הטיפ החשוב ביותר הוא לא להתייחס לעצמכן כאל יזמיות, אלא כאל אורחות - מה את היית רוצה לקבל? איזה סוג של שרות? איך יקבלו אותי בכניסה? איך יגישו לי את האוכל? מה צורת הישיבה הנוחה לי? עד לרמת עיצוב השירותים - חשוב להבין מה הלקוח שלך ירצה.

 

ועכשיו עם יד על הלב - מה אתה הכי אוהב לאכול?

אני אוהב מאוד קינוחים (מזכיר לכן מישהי בנות?)!

אני מתחבר לאוכל ביתי ופשוט דווקא בגלל המחויבות שלי למטבח העילי.

למשל, ספגטי בולונז עם בשר משובח, אני מבקש מהשפים שלי  לעשות מנות משולבות של גורמה עם אוכל ביתי - אני מבקש פרשנות משל עצמי שנכנסת הרבה פעמים לתפריט הקבוע.

 

תמליץ לנו על מנות הדגל שאסור לפספס במסעדות שלך?

במסה - קוסקוס פירות ים.

בקוואטרו - פסטה פלפל שחור עם ביצה עלומה - מנה מאוד מיוחדת.

CLASH בקלאש החדשה שלנו - השף חיים טיבי יצר טרין בשרים - מנה גאונית, סלט ברווז נהדר, נקניקיות ביתיות שאנשים מתים עליהם, והכי חשוב הקינוח שרוני הקונדיטורית כל כך מאמינה בו עד שהיא  קיעקעה אותו על הגוף שלה- סמיפרדו ברגמו עם פיסטוק מלוח! (ברגמו מהמילה - ברגמוט שהוא סוג של פרי הדר עם ניחוח מטריף).

מעבר לטעם אנחנו שמים דגש על אסתטיקה במנות, וזה החיבור ביננו לבין עולמות העיצוב והביוטי של גילטי.

 

מילה אהובה - עוד!

 

מילה שנואה - אי אפשר.

 

מסר לאומה - לארח זאת אחת הזכויות שקיבל האדם מימי אברהם אבינו, זה החיבוק החם שאדם נותן לחברו!

 

תודה לאיציק המל על השיחה מעוררת ההשראה, מבטיחים לבוא לבקר ולטעום בקרוב ו... תגידו שאתם מגילטי (-:

סל הקניות שלי

סל הקניות שלך ריק

היי!

הזינו את כתובת האי-מייל שלכם בכדי להמשיך לתהליך ההזמנה

WELCOME BACK

הזינו סיסמא בכדי להתחבר לאתר

נשמח להכיר :)

הרשמו לאתר, הצטרפו לתכנית הנאמנות שלו והתחילו לצבור הנחות בהזמנות הבאות

או